Si estàs interessat en una dieta personalitzada et donarem cita si ens truques o ens envies un correu a:

  • Nutricionista: Catarina
  • Tel: 977 608 717 – 977 609 116 – 636089838
  • Email: info@farmaciadeguardia.cat
  • Horaros contingut.
  • Preu: 30 € la primera visita; 20 € la resta de visites.

Si estàs pensant en prerdre aquest quilos de més o simplement ets conscient que no menges correctament i vols aprendre a fer-ho, només cal que et posis en contacte amb nosaltres. Portem ja uns cinc anys aprimant a la gent i assessorant de què, quan i com s’ha de menjar. Intentem defugir d’aquestes dietes miracle que castigan el cos utilitzant la millor dieta del món que és la DIETA MEDITERRÀNEA.

Fem ús de diferents eines, com l’analitzador de pes INBODY. És un aparell totalment professional que no només pesa si no que ens diu el contingut de greix corporal, el d’aigua, la massa muscular, el metabolisme basal,…

Fes click damunt de l’imatge per ampliar-la

També ajudem aquelles persones que ens ho demanem tenint en compte el seu estat de salut, la seva malatia o la medicació que es prenen. La nutrició terapèutica no és més que aixó: eliminar aquells aliments que ens perjudiquen i augmentar el consum d’altres que contenen els nutrients necessaris per assolir una salut òptima. En ocasions caldrà incorporar suplements dietètics per tal d’assolir aquest estat i poder superar un estat patològic.

Especial interés ens mereix la gent gran, doncs estan apareixen estudis que indiquen que aquest col.lectiu presenta un elevat índex de desnutrició. Ens hem proposat, com objectiu d’enguany, arribar a questa gent, conèixer els seus hàbits alimentaris I ajudar a millorar-los sempre que calgui.