· Per Jessica Gavilán Centelles.
· Preus: 50 € 
· Horaris acordats: De 9:00 a 14:00 h.  i de 16:00 a 20:00 h. Dissabtes de 9:00 a 13:30 h.

. Web: www.jessicagavilan.com

. email: info@jessicagavilan.com


HOMEOPATIA

Cliqueu sobre el títol per accedir a la informació.

BIONEUROEMOCIÓ 

¿Què és la Bioneuroemoció?

La BioNeuroEmoció és un mètode de consulta que té com a objectiu investigar quins factors inconscients condicionen la vida del consultant, acompanyant a la persona a trobar-los podent així prendre consciencia i actuar en conseqüència per a aconseguir una major coherència emocional i un millor estat de salut.

Entenent com a inconscient tot aquest conjunt de creences i valors centrant la consulta en els que ens limiten davant la situació a consultar.

¿D’on sorgeixen la majoria de les creences?

 • De l’entorn familiar en el que naixem
 • Dels valors amb els que se’ns educa
 • De la societat en la que vivim
 • La cultura en la que ens trobem
 • Persones que considerem els nostres referents (pares, professors…)
 • Les experiències pròpies viscudes
 • Memòria familiar o epigenètica conductual (Transgeneracional)
 • Informació que rebem dins del ventre de la mare i els primers anys de vida (Projecte Sentit)

 

Dirigit a…

Tots els buscadors de respostes, als que saben que hi ha alguna cosa més, als que volen comprendre el “Per a què” dels seus conflictes o malalties…

Als que en definitiva volen fer-se responsable de les seves vides comprenent que l’origen de tots els problemes és un mateix i actuant en conseqüència per a poder sanar.

¿En què es basa el mètode?

En l’estudi sobre les malalties a nivell biològic i anatòmic, buscant quin és el sentit de que el nostre cos produeixi un símptoma, entenent que aquest últim és un intent de la biologia de trobar una solució a un conflicte que s’està vivint o que s’ha viscut en el passat.

Metodologia que utilitza

S’utilitzen metodologies com la Programació Neuro-Lingüística, la Hipnosis Ericksoniana, l’estudi del Transgeneracional (arbre genealògic), el Projecte Sentit i el desenvolupament d’una visió integral i quàntica de la malaltia.

Seguiment de les consultes

La Bioneuroemoció no és una teràpia o un tractament, és un mètode que no té establert un seguiment en l’evolució de la persona, però és cert que qualsevol procés d’aprofundiment interior i treball a nivell personal requereix de més d’una sessió.

Així doncs el seguiment sempre es pacta entre l’acompanyant i el consultant, segons el que sigui necessari per a què aquest últim aconsegueixi realitzar els canvis emocionals i conductuals que l’ajudaran en el seu procés de curació.

Requisits per a realitzar una consulta

ARBRE GENEALÒGIC: Per a realitzar una consulta en BioNeuroEmoció, a vegades és necessari fer una lectura de l’arbre genealògic, per tant és aconsellable tenir la informació detallada el dia que es sol·liciti la visita.

DETALLS DE L’ARBRE:

 • Dates de naixement i defunció: dia i mes (l’any no és necessari) dels teus avis, pares, germans, fills, parella i pares d’aquesta.

(No és imprescindible que s’aconsegueixin les dates, sinó la informació necessària que pugui tenir a veure amb la historia que s’està vivint) 

 • Histories de morts dramàtiques (data de defunció si és possible)
 • Si hi ha hagut avortaments
 • Malalties greus
 • Secrets familiars (com infidelitats, problemes d’herència, etc.)
 • Fills il·legítims
 • Desaparicions

SÍMPTOMA / DIAGNÒSTIC MÈDIC:

És necessari tenir un símptoma a tractar o diagnòstic mèdic que s’ha de portar el dia de la consulta.

CONDUCTES O SITUACIONS DESFAVORABLES:

Es tractaran també casos de conducta, situacions repetitives el: “Sempre caic dos vegades amb la mateixa pedra”, situacions desfavorables, com per exemple: dificultat per a establir relacions de parella, no acabar mai projectes professionals, no poder establir-se mai en un lloc, etc.

És necessari tenir clar el motiu de la consulta el dia de la visita.